Cautare carti

 

  autor
  titlu
  domeniu

   Colectii

   * Breviar
   * Canon
   * Clasici Aula
   * Esential
   * Frontiera
   * Juventus
   * Manolescu
   * Studii
   * Util
Ajutor

Utilizare

Cum caut o carte?
Pentru a cauta o anumita carte: in sectiunea Cautare carti alegeti criteriul dupa care doriti sa o cautati, apoi introduceti in functie de modul ales titlul, autorul sau domeniul careia ii apartine. Nu este obligatoriu sa introduceti intreaga denumire a titlului, a autorului sau a domeniului.

Ce reprezinta rubrica Top vanzari?
Rubrica Top vanzari reprezinta topul celor mai vandute carti in librarie virtuala Aula. Topul se alcatuieste dupa numarul de exemplare vandute din fiecare titlu si nu dupa valoarea incasata pe titlu respectiv.

Ce reprezinta rubrica Noutati editoriale?
In rubrica Noutati editoriale sint prezentate ultimele titluri aparute la editura Aula.

Ce inseamna sa devin membru al Clubului Aula?
Membrii Clubului Aula vor fi instiintati prin email de noile aparitii editoriale.

Cos de cumparaturi

Cum adaug o carte in cos?
Pentru a adauga o carte in cosul de cumparaturi treceti in casuta corespunzatoare cartii respective numarul de exemplare dorite si apoi dati clic pe butonul Adauga in cos. Din momentul in care aveti cel putin un exemplar dintr-un titlu in cosul dumneavoastra, continutul cosului, pretul per titlu si pretul total vor fi afisate intr-o rubrica aflata in partea stinga a paginii.

Cum sterg o carte din cos?
Pentru a sterge un titlu din cosul de cumparaturi dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, bifati casuta corespunzatoare titlului respectiv, apoi apasati butonul Sterge.

Cum modific numarul de exemplare dintr-o carte aflata in cos?
Pentru a modifica numarul de exemplare dintr-un anumit titlu din cosul de cumparaturi dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, reintroduceti noul numar in casuta corespunzatoare titlului respectiv, apoi apasati butonul Modifica.

Comanda

Cum comand o carte?
In momentul in care ati hotarit si adaugat titlurile care doriti sa le comandati precum si numarul de exemplare din acestea dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, introduceti datele referitoare la adresa unde sa va fie expediate cartile si apasati butonul Trimite comanda. In cazul in care unul dintre titlurile comandate de dumneavoastra nu este disponibil la momentul respectiv veti primi o instiintare prin email in cel mai scurt timp posibil.

Cum primesc cartea comandata?
Cartile comandate vor fi expediate prin posta, cu plata ramburs. Pentru comenzi de peste 200 LEI cheltuielile de expeditie vor fi suportate de editura.

Cum platesc?
Plata se face ramburs, in momentul primirii coletului prin posta.

   Domenii

   * Romana
   * Literatura
   * Poezie
   * Proza
   * Teatru
   * Gramatica
   * Dictionare
   * Engleza
   * Franceza
   * Germana
   * Matematica
   * Istorie
   * Geografie


Comenzi    |   Club Aula    |   Contact    |   Ajutor

Literatura    |   Primar    |   Gimnaziu    |   Liceu & Bac    |   Universitate


© 2003 SC Aula Magna SRL